ONS TEAM

Ons team bestaat uit Re-integratiecoaches, een Psycholoog met specialismen, waaronder een Burnoutdeskundige en Mindfulnesstrainer. Onze kracht ligt in het feit dat we diagnose, behandeling, re-integratie en bemiddeling gecombineerd aan kunnen bieden, en tevens als losse diensten kunnen inzetten tijdens de begeleiding naar de arbeidsmarkt. Bij deze keuze staan de behoefte en wens van de klant centraal.

MIDDEN NEDERLAND

Kees Kolff

Is eigenaar en oprichter van Werkflow. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan als coach, trainer, loopbaanadviseur en trajectbegeleider waarbij hij mensen individueel en in groepsverband succesvol begeleidt tijdens ontslag, ziekte, loopbaankeuze en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor gebruikt hij onder andere NLP, Mindfulness, ACT en de Kwadranten van Ofman. Tijdens het coachingstraject hecht hij veel waarde aan het contact met de cliënt. Hij vindt het essentieel dat er vertrouwen is tussen de coach en cliënt waarbij in alle openheid met elkaar gewerkt en gesproken kan worden. Het geven van persoonlijke aandacht, positieve benadering en helpen bij het (her)vinden van zelfvertrouwen zijn belangrijke kenmerken voor zijn coachingssessies.

Bijzonderheden

 • BML (Body and Mind Language (Studerende)
 • ACT (Acceptance en Commitment Therapie) Gecertificeerd ACT-Therapeut
 • Mindfulness (MBCT) Gecertificeerd Mindfulnesstrainer
 • TNO Skills/JOBs-Methodiek Gecertificeerd Jobs/Skills Trainer
 • Gecertificeerd voor testlicentie van Pearson,
 • NLP-MasterCoach (Gecertificeerd NLP Master-Coach – ABNLP-Certificering)

Maia Wouters (Loopbaan-Re-integratiecoach)
(locatie: Amsterdam en Zeist)

Sinds 2009 werkzaam als reïntegratieconsulent. Zij heeft zich in de tussentijd ontwikkeld als coach voor mensen die vanuit ziekte hun weg terug moeten vinden naar de arbeidsmarkt en heeft zich gespecialiseerd in lichaamswerk. Door de verbinding te leggen tussen gedachtes, gevoel en spanning in het lijf, weet zij mensen de juiste ondersteuning te bieden om de eigen balans te hervinden en te herstellen. Van hieruit voelen zij zich weer sterk voor een stap richting de arbeidsmarkt. De meeste cliënten waarmee zij werkt, hebben te maken met stress- en burn-out klachten, psychosomatische klachten of verlies van vitaliteit op mentaal, emotioneel of fysiek niveau.

Met een nieuwsgierige houding en analytische blik staat zij naast haar cliënten. Zij biedt rust en vertrouwen waardoor cliënten zich snel op hun gemak voelen en durven een eerste stap te zetten. Middelen die Maia inzet zijn onder andere ACT-meting om de bewuste en onbewuste drijfveren boven tafel te krijgen, ademwerk, bio energetica, haptonomisch- en systemisch werk. Daarnaast werkt zij met praktische middelen als de HZO beroepenzoeker, de kaartspellen van Gerrickens en de kernkwadranten van Ofman.

Bijzonderheden:

 • HBO lichaamsgerichte coach (NOBCO certificering).
 • ACT-individueel coach (Certificering).
 • Methodieken/technieken: Ademwerk, Bio-energetica, Haptonomisch en Systemisch werk.
 • Culturele Maatschappelijke vorming (Bachelor)/ Culturele Antropologie.

Margit Colnot  (Loopbaan-Re-integratiecoach)
(locatie: Zeist)

Tijdens haar loopbaan heeft Margit zich breed ontwikkeld. Ze heeft jaren gewerkt als HR manager, HR consultant, recruiter en re-integratie coach. Laatste 4 jaar heeft ze zich verder ontwikkeld als coach van mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt.

Haar hart ligt bij begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen die in een situatie van ziekte, depressie, burn-out of ontslag terecht zijn gekomen. Daarnaast zijn er ook mensen met een fysieke of verstandelijke beperking, die moeite hebben om passend werk te vinden bij een passende werkgever.

Deze mensen hebben baat bij een persoonlijke en toegewijde begeleiding om het pad richting de arbeidsmarkt te betreden. Indien gewenst begeleidt Margit na indiensttreding haar clienten en hun werkgevers op de werkplek in de organisatie. Deze nazorg en/of jobcoaching maakt de kans op een tevreden werkgever en blije werknemer zeer groot!

Haar persoonlijke eigenschappen zijn te omschrijven als klant- en resultaatgericht, empathisch, open, communicatief vaardig, geduldig en flexibel.

Margit heeft als doel om mensen vanuit hun eigen kracht een nieuw perspectief en meer zelfvertrouwen te geven en zo de juiste plek op de arbeidsmarkt te vinden en te behouden.

Wendy van Kuilenburg-Bonneveld (Loopbaan-Re-integratiecoach)
(locatie: Montfoort)

Wendy-2-836x1024

Is van huis uit Organisatiesociologe en heeft inmiddels jarenlange ervaring als trainer/coach op het gebied van loopbaanontwikkeling, balans in werk/privé en re-integratie. Ze heeft zich daarbij geschoold en gespecialiseerd in begeleiding van vrouwen tussen de 30-50 jaar met stressklachten, die hun balans willen hervinden. Wendy coacht op drie niveaus: lichamelijk, gedrag en psyche, waardoor de coachee herkent welke lichaamssignalen op stress wijzen, welke gedachten wel/niet helpen (mindset) en welke gedragspatronen functioneel zijn. Door mensen een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen, komen hun talenten en passies naar voren. Doordat Wendy goed kan luisteren met geduld en vanuit respect, is zij toegankelijk en nemen mensen haar in vertrouwen. Ze is in staat om talenten en drijfveren van mensen te matchen met de juiste loopbaanrichting en zodoende hun ‘Work Life Balance’ te bevorderen.

Haar motto: “Als je doet wat je écht wilt en leeft vanuit je passie, volgen geluk en succes vanzelf”!

Bijzonderheden:

 • Specialist in begeleiding van stressklachten bij vrouwen tussen 30-50 jaar
 • Expertise in levensvraagstukken/dilemma’s van dertigers en veertigers
 • Gecertificeerd CSR-coach, verbonden aan het CSR-centrum (landelijk onderzoek naar chronische stressklachten)
 • Gecertificeerd loopbaancoach met testlicentie van Pearson, verbonden aan NOLOC
 • Biofeedbacktraining (luisteren naar het lichaam en bewust worden van de signalen die het geeft.Spierspanning en allerlei biologische functies, zoals huidtemperatuur, huidgeleiding,  ademhaling, bloeddruk en hartslag worden met apparatuur gemeten)

Mathilda van der Hijden (Loopbaan-Re-integratiecoach)
(Locatie: Schoonhoven) 

Mathilda werkt graag mee aan het vinden en vormgeven van werk en/of  levenspad dat mensen inspireert en uitdaagt om te bewandelen.

Ik heb als coach/trainer en re-integratieadviseur inmiddels jarenlange ervaring met het begeleiden, motiveren, trainen en ondersteunen van mensen. Bij thema’s als ontslag, ziekte, re-organisatie, loopbaanvraagstukken, persoonlijke vraagstukken en onbalans in werk of prive heb ik mensen geholpen weer in hun kracht te komen.

Door je te coachen om in je kracht te komen, balans te krijgen in je dagelijkse leven en lekker in je vel te zitten, weet je welke beslissingen goed voor je zijn. Je bewaakt dan beter je grenzen en je voelt jezelf fit om de stappen te nemen die jij nodig hebt om je doelen te realiseren.

Als coach vind ik het belangrijk om oprecht en zorgvuldig te zijn en in een sfeer van vertrouwen met elkaar te werken. Mathilda is onderzoekend van aard, iemand die met gelijkwaardigheid door middel van goed luisteren, benoemen wat ze ziet, vragen te stellen, je te spiegelen en confronteren samen met lichaamsgericht werk je begeleidt om te komen tot die werk/privé-situatie die bij jou past.

Naast coach methodieken maak ik ook gebruik van lichaamsgericht werk. Inzicht krijgen over jezelf is mooi, alleen werkelijke verandering die bij jou past kun je echt gaan integreren in je leven als je hem ook gaat voelen hoe die voor je werkt.

Mijn uitgangspunt is dat je uniek bent, (veer)krachtiger kan zijn en meer kunt dan je zelf denkt.

Bijzonderheden:

 • HBO lichaamsgerichte (massage)therapie (studerende)
 • Gecertificeert loopbaancoach
 • Mindfulness trainer
 • Gepassioneerd danser van de 5Ritmes van Gabriëlle Roth
 • Lichaamsgericht werk waaronder Ademhalingstechnieken, EFT en BDR
 • NLP, Voice Dialogue, Systemisch werk, kernkwadranten van Ofman, koersonderzoek van Hoogendijk, ademhalings- en ontspanningstechnieken.

-Daar waar je struikelt ligt je grootste schat. (Joseph Campbell)-

Carina de Wilde – (Loopbaan-, Re-integratiecoach)
(Locatie: Gouda)

Carina de Wilde is een verbinder in hart en nieren. Zij verbindt niet alleen mensen met elkaar, maar ook hoofd en hart. Zo ontstaat passie en koers, waardoor mensen weer gaan stralen. Haar motto is : “Je kunt meer dan je denkt!”.

Carina combineert haar ruime ervaring als HRM-er, loopbaancoach, trainer en systemisch coach in haar werk als loopbaan- en re-integratiebegeleider. Haar overtuiging is dat iedereen met een bepaalde bevlogenheid kan (blijven) werken, als deze maar verbonden is aan eigen waarden, drijfveren, talenten en kunnen. Zij doe niets liever dan het versterken en begeleiden van mensen die deze dingen in kaart willen brengen.

Haar manier van werken is positief, open, betrokken, resultaatgericht, praktisch en -waar nodig -verdiepend op persoonlijke vraagstukken om (werk)doelen te bereiken. Dit doet zij onder andere door te kijken naar het systeem (bijvoorbeeld het gezin waarin je bent opgegroeid). In veel gevallen heeft dit systeem invloed op de manier waarop je als mens nu in het leven staat. Door je hier bewust(er) van te maken, kun je met een gevoel van meer vrijheid andere keuzes te maken in het hier en nu. Mensen met dilemma’s, die moeite hebben met grenzen stellen of het lastig vinden om in beweging te komen, kunnen door systemisch te kijken meer hun eigen behoeften en wensen ervaren. Hierdoor wordt het makkelijker zelf stappen te ondernemen richting hun (werk)doel. Door het stimuleren van (zelf)vertrouwen en nieuwsgierigheid, zorgt Carina ervoor dat mensen zich effectiever opstellen in hun werk en/of met meer lef stappen zetten om (nieuw) werk te veroveren. Ter ondersteuning hiervan coacht zij op vaardigheden als netwerken, (video)solliciteren en/of het hanteren van werkdruk, samenwerkingen of stress. Een vleugje humor en haar stimulerende enthousiasme in de begeleiding doet de rest.

Bijzonderheden:

 • Ruime ervaring op snijvlak mens, werk, arbeidsmarkt en organisatie;
 • Ervaring als HR-adviseur, HBO-docent, trainer en systemisch coach en loopbaancoach
 • HBO Personeel & Arbeid
 • Opleiding tot Loopbaanprofessional, NOLOC gecertificeerd
 • Opleiding Systemisch coachen: zichtbaar maken en (voor zover mogelijk) oplossen van (onbewuste)  belemmeringen die maken dat mensen steeds weer terugvallen in oude patronen.
 • Didactische opleiding
 • Voice Dialogue, Kernkwadranten van Ofman
 • Bedreven in sollicitatie- en netwerkvaardigheden (on- en offline)
 • Inspiratiebronnen: Steven Covey, Simon Sinek, Byron Katie
 • Combineert waar gewenst meditatie en visualisatie in haar begeleiding

DEN HAAG 

Marike van Spanje – (Loopbaan-, Re-integratiecoach)

Marike onderzoekt in een veilige omgeving de gedachten en overtuigingen die jou ervan weerhouden voluit je potentieel te leven. Marike is er, ook door eigen ervaring, van overtuigd dat wanneer iemand zijn probleem onder ogen durft te zien de mogelijkheden in het leven vergroot worden. Immers het zijn niet de gebeurtenissen die je geluk bepalen, maar hoe je naar de dingen kijkt.

Na de opleiding post HBO Competentiegericht Coachen, heeft Marike veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als coach, heeft ze in de verslavingszorg gewerkt  en heeft ze veel affiniteit met autisme.  Ze ontdekte wat een grote rol het onbewuste in mensen speelt en ze is zich hierin gaan specialiseren. Zo kan zij feilloos aanvoelen welke weg bewandeld moet worden in het coachproces, is ze empathisch en motiveert ze mensen tot zelfonderzoek.

Marike begeleid jou in twee fasen naar ander werk. Allereerst door duidelijk te krijgen waar jij van binnen blij van worden (ofwel hun potentieel ligt ) en dat vervolgens om te zetten naar een passende werkplek. Uiteindelijk is het jouw proces, jouw avontuur.

Bijzonderheden:

 • Post HBO competentie gericht coachen
 • Verdieping op spectrum autisme
 • Gecertificeerd coach in Emotie eten ( en andere vormen van verslavingsgedrag)
 • Veel ervaring met hoog-sensitiviteit
 • ACT- individueel en teamcoach
 • Verscheidene methodieken vanuit oa; TA, Voice Dialoge , ACT, Mindfull, kernkwadrant

Lara van Beek (Loopbaan-, Re-integratiecoach)

‘Wat maakt dat de ene mens wel in zijn kracht kan staan en zijn kwaliteiten benut en de ander niet?’

Lara’s drijfveer is mensen te helpen in hun eigen unieke kracht te komen, zodat ze van daaruit hun werk goed en met plezier gaan doen.

Soms kun je jezelf flink in de weg zitten. Als coach daagt zij je uit om op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken om zo beter te kunnen functioneren in zowel werk- als privésituaties.

Ze heeft een open en betrokken houding. Soms confronterend, maar altijd vanuit een respectvolle benadering. Haar werkwijze is erop gericht om weer in jezelf te geloven, je eigen krachten, kwaliteiten  en mogelijkheden te herontdekken en kenmerkt zich door diepgang (werken met het onbewuste en belemmerende overtuigingen) en speelsheid. Verschillende werkvormen wisselen elkaar af. Ze komt graag tot de kern en werk oplossings- en resultaatgericht.

Bijzonderheden:

 • Post HBO opleiding. leiderschap & coaching (NOBCO erkend)
 • Loopbaancoaching (verbonden aan NOLOC)
 •  Post HBO ACTME opleiding, coach en teamcoach
 • Belevingspsychologie
 • ACT individuele en teammeting.

NOORD-NEDERLAND (Groningen, Drenthe)

Frank Roelands (Loopbaan-Re-integratiecoach)
(Locatie: Beilen, Assen)

Sinds 2009 is Frank actief in de arbeidsbemiddeling en loopbaanadvies. Het is zijn passie om het beste uit iemand te halen. Dit doet hij door middel van het Transformationeel Coachen. Door zijn achtergrond als docent basisonderwijs is hij in staat om snel te kunnen inschatten hoe iemand in elkaar steekt en welke vraag er nu echt aan de orde is. Vervolgens maakt Frank een plan wat zo veel mogelijk aansluit bij de persoon in kwestie.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door laagdrempeligheid, persoonlijk en to the point. Doelen kunnen alleen worden bereikt door actie, hoe klein de stapjes soms ook zijn. Hij is al jaren bewust bezig met gezonde voeding en dagelijks bewegen, liefst buiten in de prachtige natuur van Drenthe.

Zijn inspiratiebron is Brendon Burchard een zeer succesvolle Amerikaanse coach en schrijver van boeken zoals ‘The Charge’ en ‘The motivation manifesto’. Brendon kreeg op jonge leeftijd een auto-ongeluk en dit was zijn ‘wake-up call’. Daarna is hij gaan leven vanuit zijn eigen missie, visie en passie.

Bijzonderheden:

 • *Gecertificeerd Transformationeel Coach/Trainer Instituut Orbis
 • *Zelf-ontwikkelde training ‘Creeer jouw droombaan’
 • *18 jaar ervaring als docent basisonderwijs
 • *Ervaring met hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, burn-out, autisme
 • *Wandelcoach
 • *Succesvol in bemiddelen mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt

Michael Waarts (Jobhunter)

Is al sinds 2008 actief als Recruiter/Jobhunter. Door de jarenlange ervaring weet hij als geen ander dat een baan verder gaat dan aan platte vacaturetekst en dat een kandidaat veel meer in zijn/haar mars heeft dan het cv laat zien. Door zijn persoonlijke benadering kan hij de juiste zwaartepunten bij zowel de kandidaat als werkgever achterhalen, dat regelmatig voor een langdurige match heeft gezorgd.

Zijn ervaring  als Vestigingmanager bij een uitzendbureau en Recruitment Manager IT bij een professional label heeft ervoor gezorgd dat hij bij veel bedrijven uiteenlopende functies heeft vervuld, zijn netwerk is dan ook van enorme waarde. Michael heeft een open, eerlijke en gedreven houding, dit zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

Bijzonderheden:

 • LinkedIN specialist,
 • Sollicitatietrainer,
 • CV Expert,
 • Boolean Search,
 • Adviseur voor het schrijven van een motivatiebrief,
 • Motiveren en Stimuleren van een team,
 • Gecertificeerd BedrijfsHulpVerlener,

Margreet Kolff (Psycholoog)
(Locatie: Amsterdam)

Margreet-FOTO

Is sinds 2000 werkzaam als psychologe, orthomoleculair therapeute en wetenschappelijk onderzoekster op het terrein van hersenactiviteit en bewustzijn. Zij deed recent empirisch onderzoek naar slaapcomfort voor Auping en is gecertificeerd trainer Mindfulness. Uitgangspunt in haar werk is haar geloof in de eigen, unieke kracht van ieder individu. Op basis van hun eigen authentieke bron begeleidt zij mensen in hun persoonlijke groei, ontwikkeling en verdieping. Zij doet dat op een positieve manier, met als basis: liefdevolle betrokkenheid, relativeringsvermogen en humor.

Bijzonderheden:

 • Doctoraal Klinische Psychologie, Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen
 • Neuropsychologie, onderzoeksstage AMC; vergelijkend onderzoek naar risperdal en zyprexa op cognitieve functies
 • Arbeid- en Organisatie sociologie, Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen; Universiteit van Amsterdam.
 • Gecertificeerd Mindfulness therapeut (MBCT)
 • HBO Verpleegkunde

Jolande Meijer (Psycholoog)

“Jolande zie het als haar missie als psycholoog om haar cliënten te begeleiden bij het creëren van een lichter en gelukkiger leven. Haar stijl wordt gekenmerkt door een niet-oordelende, warme en betrokken houding. Haar werkwijze is praktisch, aansluitend bij de hulpvraag en helder.

Zij vindt het een mooie uitdaging om samen met de client op zoek te gaan naar datgene wat hun leven uit balans brengt. Door met authentieke interesse te luisteren, het stellen van de juiste vragen, te confronteren wanneer nodig, worden niet helpende denk – en gedragspatronen blootgelegd. Door de patronen helder te zien hervinden mensen keuzevrijheid: ga je mee in een patroon of kies je een andere weg? Het is haar doel om mensen technieken en vaardigheden aan te leren zodat zij in de toekomst zelf met problemen en moeilijkheden aan de slag kunnen.

Een belangrijke inspiratiebron voor haar is the Work van Byron Katie. Door gedachtepatronen kritisch te onderzoeken komen cliënten gemakkelijker in contact met hun eigen innerlijke wijsheid. Daarnaast vindt zij inspiratie in de mindfulness – en compassietraining. Elementen uit de mindfulnesstraining integreert zij in haar behandelingen om meer rust te creëren, bewustzijn te vergroten en vaker te leven in het hier en nu waardoor het leven als rijker en meer intens ervaren wordt. Met behulp van elementen uit de compassietraining leert zij mensen hoe zij op een meer vriendelijke en milde manier met zichzelf (en anderen) kunnen omgaan waardoor het leven letterlijk een stukje lichter wordt.

Bijzonderheden:

 • Master Psychologie van de Arbeid, Gezondheid en Organisatie aan de Universiteit Utrecht
 • Mindfulness – en compassietrainer
 • EMDR therapie – basis
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Acceptance and Commitment Therapy: basis en verdieping

Werkervaring/Skils:

Zelfstandig uitvoeren van kortdurende behandelingsinterventies, verrichten van intakes en psychodiagnostisch onderzoek, het uitvoeren van diverse groepstrainingen op het gebied van assertiviteit, mindfulness en cognitieve therapie.