corporate+Keurmerk_RGB-Uitgesneden
Blik op Werk heeft de afgelopen jaren onderzoek verricht naar de klanttevredenheid van Werkflow. Hieronder vind u de uitkomsten van deze onderzoeken:

2015 – 2016

Klanttevredenheidcijfer     8.9

Aanvullende opmerkingen van clienten:

 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven wat veel onzekerheid en stress met zich meebrengt. Werkflow heeft mij enorm geholpen mijn eigenwaarde weer meer te voelen en te zien en vertrouwen te krijgen in mijzelf en de toekomst. Ik voelde mij gezien en gesteund door de coach en kan nu weer stappen zetten. Ik raad deze begeleiding iedereen aan! Een bijzonder mens deze coach!
 • Ik word deskundig enthousiast en vol overgave geleid naar een nieuwe ofwel bestaande fanctie waarin ik kan floreren. Ik wordt geremd in m’n valkuilen en geinspireerd door m’n pluspunten. Een geweldige inspiratie is Kees!
 • Ik was heel tevreden hoe ik begeleid werd, en ik vond dat ik serieus genomen werd.
 • Ik vind het goed zo, zeer tevreden, gaf een positieve invloed op mij. Gaf antwoord en raad op mijn vragen en onzekerheden. Ik ben tevreden met Werkflow.
 • Er is zorgvuldig geinventariseerd. Er is veel nuttige informatie aangereikt. Er is goed gerespondeerd op mijn hulpvragen. En alles in een hele opgewekte positief stimulerende sfeer. Die “er mocht zijn ” ! Een bijzondere ervaring.
 • Omdat ik tevreden ben met hoe het gegaan is, zit weer op school met een proefplaatsing en mogelijkheid op een baan als het van 2 kanten bevalt dus mijn doel ik bereikt!
 • Was voor mij een duidelijke zet in de goede richting waarbij mijn ogen geopend zijn voor een andere manier van denken, was / ben uitermate tevreden over de dienstverlening. heb het idee dat die ook persoonlijk op mij toegesneden was.
 • Ik heb heel fijn contact gehad met Kees Kolff en hij heeft mij echt fantastisch geholpen. Heel erg bedankt!

2014 – 2015

Klanttevredenheidcijfer    8.4

Aanvullende opmerkingen van clienten:

 • De persoonlijke benadering, het luisteren oor, de overdracht van kennis om mij de kracht en het geloof maar ook de kennis te geven hoe ik moet solliciteren, waar ik vacatures vind. hoe ik vacatures moet lezen, hoe ik een goede c.v en brieven maak. Met als resultaat dat ik goed toegerust en met geloof in mezelf blijf zoeken en werken aan het vinden van een baan die bij mij past, maar bovenal in te zien dat ik een werkgever veel te bieden heb. Volgens mij heb ik het maximale gekregen, ontvangen en geleerd met grote aandacht en respect voor de persoon die ik ben.
 • Ik geef dit cijfer omdat hij mij super goed geholpen heeft en gewoon goed is.
 • Kees was altijd bereikbaar en hij heeft heel veel respect voor mijn thuis situatie.
 • Omdat Kees van Werkflow mij super heeft geholpen met een aantal zaken. Hij heeft kennis en is erg aardig. Heb er veel aan gehad.
 • Overtrof mijn verwachtingen en die waren al niet al te laag!
 • Je hebt heel veel geduld. Met veel liefde en geduld doorgaan.
 • Zeer meedenkend en bekwaam. Luisterend oor met goede ideeën voor de toekomst. Op de persoonlijke omstandigheden toegespitst. Zeer prettige manier van werken. Heeft mij erg geholpen.

2013 – 2014

Klanttevredenheidscijfer    9.0

Aanvullende opmerkingen van clienten:

 • Hele goede begeleiding. Kees is/was bijzonder vriendelijk en deskundig.
 • Mijn begeleider heeft mij laten zien om in moeilijke situaties het bij mijzelf te houden en daarin onderzoek te doen. Het allerbelangrijkste de meditaties en met name de ademhalingscoping die ik nu dagelijks toepas. Ik ben absoluut sterker geworden door deze training en door de trainer. Wanneer Werkflow uit alleen mijn trainer zou bestaan heb ik geen verbeteringen. Hij was goed zoals hij was.
 • Ik ben tevreden over alle facetten

Andere evaluaties van clienten over de trajectbegleiding.

 • In November 2015 ben ik via het UWV in aanraking gekomen met Kees Kolff.
  Vanaf de eerste afspraak voelde het al erg vertrouwd en in de loop van het traject werd dit alleen maar beter. Ik geloof dat dit absoluut te maken heeft met de passie en vakkundigheid van Kees samen met het enthousiasme en de openheid waarmee ik aan dit traject ben begonnen.
  Ik heb heel snel het gevoel gekregen dat Kees weet met wat voor een persoon hij te maken heeft en daar heel goed op heeft ingespeeld met een persoonlijke aanpak.
  Ik heb na afloop van het traject een duidelijk inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten en hoe ik deze kan inzetten. Ook heeft Kees mij kennis laten maken met mindfulness. Ik ben hier heel blij mee omdat het me heel veel heeft opgeleverd en er de rest van mijn leven profijt van kan hebben.
  Ik ben sinds kort weer aan het werk bij een baan waar ik een paar maanden geleden nog niet aan durfde te denken. En ben ik overal een stuk gelukkiger, energieker en zelfverzekerder dan een paar maanden terug. Moeilijke momenten zullen er altijd wel blijven maar die kan ik nu makkelijker accepteren en beter mee omgaan. Niels D. (Traject UWV)
 • Er was vanaf het eerste moment een open en vertrouwelijke sfeer. De coach was zeer betrokken bij mijn situatie en luisterde heel goed. We zijn begonnen om uit te vinden wat voor werk bij mijn beperkingen passen en waar mijn sterke punten liggen. Tijdens deze sessies werd mijn gezondheid zo slecht dat werken er niet meer in zat. De coach heeft toen gevraagd of ik wel mindfulness wilde leren. Dit zou mij kunnen helpen om alles te verwerken. Ik stond hier wel voor open. We zijn begonnen met meditatie en gewoonte patronen herkennen. Dit was om mij bewust te maken voor de dingen die mij in het heden en verleden hinderen. Hier van heb ik veel geleerd. Ik zag precies waar mijn valkuilen lagen. Door dit inzicht kon ik een ander patroon aanleren. Door dit patroon te doorbreken heb ik veel meer rust in mijn leven gekregen. Ik sta nu op een hele andere manier in het leven. Ik aanvaard nu dat ik chronisch ziek ben en dat het oké is. Daardoor kan ik er ook beter mee omgaan. Door elke dag te mediteren blijf ik de rust houden. Zonder deze begeleiding  was ik niet zover geweest als nu. Nu kan ik alles aan, wat de toekomst ook brengt. Het traject heeft mij een hoop innerlijke rust gegeven en gereedschap om in de toekomst tegenslagen te verwerken. Wilma T.  (Traject ZW-Arbo)
 • Ik heb een uitstekende begeleiding gehad gedurende het gehele integratie-traject. Ik heb een grote betrokkenheid gevoeld. De persoonlijke betrokkenheid heb ik ondervonden als een van de sterkste punten van Kees Kolff. De werksfeer, het wederzijds vertrouwen en de persoonlijke betrokkenheid liet alle flexibiliteit toe, die nodig was, zonder dat Kees Kolff daarbij aan het belang van het leeraspect voorbij ging. Ik was op zoek naar antwoorden en methodes om om te gaan met de consequenties die ik opgelopen heb als gevolg van ziekte en mijn opvoeding. De ruimte maar ook hetgeen ik geleerd heb, heeft me uitstekend geholpen om een oplossing daar voor te vinden.  Rob F. (Traject ZW-Arbo)
 • Tijdens een periode met mijn werk waarin ik te maken had met Burnout klachten, heb ik psychisch ondersteuning gekregen. Voor mij was het belangrijk dat het loopbaantraject hierop aansloot. Door samen met Kees persoonlijke doelen te stellen sloot het voor mij mooi aan. Het was voor mij ook erg belangrijk om binnen de visie van Mindfulness te werken, wat volledig door Kees Kolff werd opgepakt. Ook de flexibiliteit is erg prettig. Als ik voor een sessie andere behoefte/vragen had, werd hierop de sessie aangepast. Door met praktische tools te werken kan ik er later nog op terug vallen en blijft het realistisch. Met name door de sessies mijn tunnelvisie kwijt te raken en nieuwe mogelijkheden te omarmen gaan er nieuwe deuren open. Te kijken naar een baan die bij mij past en niet of ik in de baan pas is een nieuwe visie die zeer prettig is. Op dit moment heb ik dan ook succesvol een herstart kunnen maken bij een nieuwe werkgever wat in goed overleg met de oude werkgever is gegaan. Met nu een meer passende functie krijg ik weer ruimte voor groei en mogelijkheden. Arlette B. (Loopbaantraject na een periode van burnout)