Home / Over ons / Anja Boers

Ons Team

Anja Boers

Anja Boers

Re-integratiecoach, Mindfulness Trainer

Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben als HR-medewerker en -adviseur in het bedrijfsleven heeft Anja de overstap gemaakt naar individuele begeleiding.

“Ik geloof in de unieke betekenis en waarde van elk individu en van daaruit richt ik me graag op het samen zoeken en vinden van ruimte en mogelijkheden. Ik denk dat als mensen doen waar ze in hun hart en wezen blij van worden, dit henzelf en hun directe omgeving ten goede komt. Ik hou ervan mensen daartoe te inspireren en verruim graag hun blikveld ten aanzien van de eigen kwaliteiten en authenticiteit.”

In haar eigen leven heeft Anja, na een aantal ingrijpende ervaringen, zelf de kracht en waarde van mindfulness aan den lijve ondervonden. Dat heeft haar geïnspireerd om ook anderen daarmee te helpen. Sinds 2017 is ze gecertificeerd trainer. Haar begeleiding is met name gericht op het verkrijgen van zelfinzicht en het reguleren van de innerlijke beleving. Ze gebruikt daarbij een mix van eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap. Haar stijl is ontwapenend en liefdevol, soms uitdagend, maar altijd in een sfeer van geborgenheid en zelfcompassie.

Anja is gespecialiseerd in individuele mindfulness training als onderdeel van een werkfit- of naar werktraject, of in te zetten als modulaire dienst. Dit is ook mogelijk online.

Ze gebruikt buiten de mindfulness training o.a. technieken en inzichten uit:

  • Cognitieve (gedrags)therapie
  • Neurowetenschap
  • Visualisatie
  • Deep Looking (Voice Dialogue)
  • Boeddhisme en Non Dualisme
  • Lichaamsgerichte therapie