Home / Over ons / Astrid Rannenburg

Ons Team

Astrid Rannenburg

Astrid Rannenburg

Jobcoach, Jobhunter

Astrid is werkzaam als NOLOC gecertificeerd jobcoach en jobhunter. Zij is al ruim 20 jaar werkzaam als recruiter, waarbij het de uitdaging is de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen. Contact met mensen vindt zij belangrijk in haar werk. 
In 2017 heeft zij specifiek de stap gezet naar het zoeken van werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk daarbij aan mensen met een fysieke en/of psychische beperking, maar ook aan bijvoorbeeld statushouders. Om mensen te begeleiden naar een baan en hen na het vinden van die baan beter te ondersteunen en vooral ook in hun eigen kracht te zetten, heeft zij de Post HBO opleiding Jobcoach gevolgd.

Astrid helpt jou door middel van het stellen van de juiste vragen een helder beeld te krijgen van het werk of de dagbesteding die bij jou past. Samen met jou gaat ze op zoek naar een leuke werkgever waar je je thuis voelt en jouw talenten kan benutten. Uiteraard begeleidt ze jou en jouw werkgever zodra je aan de slag gaat, om jullie samenwerking tot een succes te maken, waardoor de kans op een langdurige samenwerking groter wordt.

De perfecte werkdag voor Astrid bestaat uit het 
samen onderzoeken wat bij iemand past, het leggen van contacten met organisaties om erachter te komen of zij een werkplek beschikbaar hebben én het geven van ondersteuning als die baan/dagbesteding is gevonden. 
Voor jou het cirkeltje rond maken van A tot Z, dat is haar doel!

Bijzonderheden

  • Post HBO opleiding Jobcoach
  • HARRIE Helpt
  • Ervaren recruiter inclusie en diversiteit
  • CV expert
  • Groot netwerk