Home / Over ons / Cindy Paudyal 

Ons Team

Cindy Paudyal

Natuurgeneeskundige, leefstijlcoach

Elk mens is uniek, als persoon maar ook in het ziek-zijn èn in de wijze van herstel. Dat vraagt om maatwerk! Als natuurgeneeskundige stelt Cindy op basis van signalen die het lichaam geeft, zoals (fysieke (pijn)klachten, mentale patronen en informatie uit de iris, vast wat er voor de cliënt nodig is om gezonder en vitaler te worden. Daarbij legt ze de verbinding tussen de mentaal emotionele gesteldheid, leefstijl & voeding en de fysieke gezondheid.

De cliënten waarmee zij werkt hebben een breed scala aan klachten, waaronder slaapproblemen, vermoeidheid, stressklachten (migraine, uitputting, nervositeit), spijsverteringsklachten, vrouwenklachten (menstruatie/ overgang) en overige acute en chronische klachten.

Een natuurgeneeskundig traject ondersteunt het genezingsproces en het herstel van de disbalans, zodat klachten afnemen en de weerstand en het energieniveau toenemen.  Methodieken/ natuurlijke middelen die zij inzet zijn: kruidengeneesmiddelen, iriscopie, Bachbloesems, 4 Natuurkwaliteitenleer, voedings- & leefstijladviezen en klachtgerichte tips.

Cindy neemt uitgebreid de tijd voor haar cliënten. Ze straalt openheid en rust uit waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen. Zorgvuldigheid, persoonlijke aandacht en resultaatgerichtheid zijn kenmerkend voor haar werkwijze. 

Bijzonderheden

  • HBO natuurgeneeskunde (gediplomeerd)
  • Medische basiskennis (gediplomeerd)
  • Docent aan de Academie voor Natuurgeneeskunde (NAVN)
  • Leefstijlcoach (bioritme, voeding, beweging, gedrag en patronen) vanuit de methodiek “De vier natuurkwaliteiten” en de temperamentenleer
  • Voedingsadviezen, kruidengeneeskunde, Bachbloesemtherapie, iriscopie, lichaamsgerichte toepassingen (pakkingen/ hydrotherapie), gelaatsdiagnose