Home / Over ons / Ester Serrano

Ons Team

Ester Serrano

Ester Seranno

Life- en Loopbaancoach, Re-integratiecoach

Het is haar missie om je te helpen jouw innerlijke vrijheid te vergroten zodat je meer lichtheid en plezier ervaart in je werk en leven. Door jarenlange ervaring als communicatiestrateeg heeft Ester een goed oog voor detail, komt ze snel tot de kern en weet ze de juiste woorden te vinden – ook waar het lastig is.

 

Als bijrijder in jouw ontwikkelingstraject heeft Ester een empathische, nieuwsgierige en niet-oordelende houding. Ook daagt ze je uit om van de gebaande paden af te gaan, juist wanneer het spannend wordt. Haar ‘drive’ is om de nieuwsgierigheid naar jezelf aan te wakkeren zodat jij nieuwe mogelijkheden ziet en je volle potentieel benut.

Ester werkt volgens de integratieve benadering. Daarin komen alle dimensies van de mens aan bod: je fysiek, je gedrag, je denken, je voelen, je relaties en zingeving. Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten en talenten en leert deze in te zetten zodat jij op al deze gebieden weer in balans bent.

 

Technieken die zij gebruikt zijn oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering, Geweldloze Communicatie, TA (communicatiepatronen), mindfulness, visualisaties en ontspanningsoefeningen. Het onderbewuste krijgt ruime aandacht, zodat je ook op intuïtief niveau inzichten krijgt en antwoorden vindt. Daarnaast werkt zij met praktische middelen als de kaartspellen van Gerrickens en het kernkwadrant van Ofman.

 

Haar aanpak sluit aan bij mensen die herstellend zijn van een burn-out, anders willen omgaan met stress, moeite hebben met collega’s of baas, een nieuwe stap in werk en/of leven willen maken en de algemene vitaliteit willen vergroten. 

Bijzonderheden

  • Integratieve counselor (in opleiding)
  • Beroepscoach Practicioner (NOBCO-gecertificeerd)
  • Critical Alignment Yoga Teacher Training (certificaat)
  • Geweldloze Communicatie  
  • Culturele Maatschappelijke Vorming (Bachelor)