Home / Over ons / Frank Roelands

Ons Team

Frank Roelands

Frank Roelands

Loopbaancoach, Re-integratiecoach

Frank Roelands is loopbaan- en re-integratiecoach. Sinds 2009 is Frank actief in de arbeidsbemiddeling en loopbaanadvies. Het is zijn passie om het beste uit iemand te halen. Dit doet hij door middel van het Transformationeel Coachen. Door zijn achtergrond als docent basisonderwijs is hij in staat om snel te kunnen inschatten hoe iemand in elkaar steekt en welke vraag er nu echt aan de orde is. Vervolgens maakt Frank een plan wat zo veel mogelijk aansluit bij de persoon in kwestie.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door laagdrempeligheid, persoonlijk en to the point. Doelen kunnen alleen worden bereikt door actie, hoe klein de stapjes soms ook zijn. Hij is al jaren bewust bezig met gezonde voeding en dagelijks bewegen, liefst buiten in de prachtige natuur van Drenthe.

Zijn inspiratiebron is Brendon Burchard een zeer succesvolle Amerikaanse coach en schrijver van boeken zoals ‘The Charge’ en ‘The motivation manifesto’. Brendon kreeg op jonge leeftijd een auto-ongeluk en dit was zijn ‘wake-up call’. Daarna is hij gaan leven vanuit zijn eigen missie, visie en passie.

Bijzonderheden

  • Gecertificeerd Transformationeel Coach/Trainer Instituut Orbis
  • Zelf-ontwikkelde training ‘Creeer jouw droombaan’
  • 18 jaar ervaring als docent basisonderwijs
  • Ervaring met hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, burn-out, autisme
  • Wandelcoach
  • Succesvol in bemiddelen mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt