Home / Over ons / Larissa van der Hell

Ons Team

Larissa van der Hell

Larissa van der Hell

Loopbaan- en re-integratiecoach

De afgelopen 10 jaar heeft Larissa van der Hell gewerkt op het gebied van ontwikkelen, coachen en trainen van mensen in organisaties.  Sinds 2017 werkt zij als loopbaan- en reïntegratiecoach vanwege haar interesse in mens en werk.

Larissa is een rustige, eerlijke en sensitieve coach. Haar drijfveer is om mensen tot bloei te brengen zodat hun leven een positieve wending neemt. Larissa doet dit door het bieden van veiligheid en structuur. Inmiddels heeft zij vele mensen geholpen bij het vinden van hun richting in hun loopbaan en begeleid bij de verandering die nodig is.

Werkwijze
In haar eigen leven en werk heeft zij ervaren dat je soms de regie even kwijt kan zijn en met een beetje hulp weer terug kunt pakken.

 Motto:  “In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden en kansen.”

In een coachtraject met Larissa ga je onderzoeken wat echt belangrijk voor je is en wat je wilt natstreven in werk en leven. Ook kom je erachter wat je sterke kanten zijn, waar je energie van krijgt en in welke werkomgeving jij het beste tot je recht komt. Als coach legt zij met jou de “puzzel” welke nieuwe stap in werk past bij jou en waar jouw mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt. Vervolgens leer je hoe je concrete stappen zet in de richting waar jij naar toe wilt.

In een traject met Larissa kom je (weer) meer in contact met jezelf en groeit je zelfvertrouwen zodat een volgende stap op de arbeidsmarkt voelt als een vanzelfsprekende keuze.

 Kennis en vaardigheden

 ·       WO Beleid Management Gezondheidszorg  
 ·       Post HBO Personeelsmanagement
 ·       Post HBO Loopbaancoach (Vista Nova)
 ·       Register Loopbaanprofessional (Noloc Gecertificeerd)
 ·       Levensverhaal/ Biografisch werken (Methode E. de Waard)
 ·       Kernkwadranten (D. Ofman)
 ·       Loopbaan koersonderzoek (Methode Hoogendijk)
 ·       Stress- en Burnout Begeleiding (CSR methode) 
 ·       Voice Dialoque (Het Balkon)
 ·       Ervaringsdeskundige mbt verlies en ziekte
 ·       Ervaring als ouder van opgroeiende kinderen