Home / Over ons / Lynda Staal

Ons Team

Lynda Staal

Jobhunter

Mijn naam is Lynda Staal en samen met mijn partner en vijf kinderen woon ik in de Vlist.
Door onze vijf kinderen hebben wij een zeer gevarieerd, gezellig en liefdevol gezinsleven. Met drie pubers maak je elke dag weer wat anders mee en de jongste van drie jaar houdt ons lekker actief.

Vanuit mijn oprechte interesse in mensen heb ik ruim 20 jaar ervaring in de sales, HR advisering,  recruitment en begeleiden op de arbeidsmarkt en het ondernemerschap op mogen doen. Alle ervaringen bij elkaar maakt dat ik ben gevormd tot een doel- en mensgerichte coach en ondernemer. 

Als coach vind ik het belangrijk om naar mensen te luisteren, zodat zij mij kunnen vertellen wie ze zijn, wat hen bezig houdt en waar ze naar toe willen werken. Vandaar uit kunnen we samen kijken waar je van mij ondersteuning wenst en hoe we jouw wensen en doel kunnen bereiken. Dit pad bewandel ik samen met jou met een goede dosis humor, professionaliteit en passie.

Werk heeft voor iedereen een andere invulling in het leven. Voor de ene is het inkomen, een sociaal netwerk en voor de ander is het invulling geven aan een hobby of passie. Voor mij is het een voorecht om samen met jou te mogen ontdekken hoe dit weer vorm kan krijgen.

Met de ruime ervaring als HR adviseur , arbeidsmarktprofessional en ondernemer kan ik jou als werknemer en/of werkgever een platform bieden waarbij ik advies, ondersteuning, vraag en antwoord kan geven.

Vanuit wensen en mogelijkheden maken we samen werk weer mogelijk.