Home / Over ons / Margit Colnot 

Ons Team

Margit Colnot

Margit Colnot

Re-integratiecoach

Tijdens haar loopbaan heeft Margit zich breed ontwikkeld. Ze heeft jaren gewerkt als HR manager, HR consultant, recruiter en re-integratie coach. Laatste 4 jaar heeft ze zich verder ontwikkeld als coach van mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt.

Haar hart ligt bij begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen die in een situatie van ziekte, depressie, burn-out of ontslag terecht zijn gekomen. Daarnaast zijn er ook mensen met een fysieke of verstandelijke beperking, die moeite hebben om passend werk te vinden bij een passende werkgever.

Deze mensen hebben baat bij een persoonlijke en toegewijde begeleiding om het pad richting de arbeidsmarkt te betreden. Indien gewenst begeleidt Margit na indiensttreding haar cliënten en hun werkgevers op de werkplek in de organisatie. Deze nazorg en/of jobcoaching maakt de kans op een tevreden werkgever en blije werknemer zeer groot!

Haar persoonlijke eigenschappen zijn te omschrijven als klant- en resultaatgericht, empathisch, open, communicatief vaardig, geduldig en flexibel.

Margit heeft als doel om mensen vanuit hun eigen kracht een nieuw perspectief en meer zelfvertrouwen te geven en zo de juiste plek op de arbeidsmarkt te vinden en te behouden.