Home / Over ons / Marianne Smulders

Ons Team

Marianne Smulders

Marianne Smulders

Loopbaancoach, Jobcoach

Mijn naam is Marianne Smulders, gehuwd met 1 zoon en ik ben als coach zowel werkzaam in Noord – Holland als een deel Zuid – Holland. Ik woon in een dorp op welke eigenlijk nabij 3 provincies grenst: Noord-Holland, Zuid- Holland en Utrecht. Mijn werk is mijn passie en mijn passie is werk.

Mijn cliënten hebben wel vaak de sleutel maar ik ondersteun ze bij het openen van nieuwe deuren. Het geeft me persoonlijk heel veel voldoening als ik ervaar wat een mooie stappen we dan samen kunnen maken. 
Geen persoon of klant is het zelfde en met een persoonlijke inventarisatie en verdieping in de wensen en doelen van mijn client of opdrachtgever, maakt dat ik sta voor persoonlijke dienstbaarheid en kwaliteit.
Waar anderen stoppen, ga ik door. Ik laat doelen niet gauw los, ik loop nergens voor weg en als we samen tevreden zijn over het eindresultaat, pas dan kan ik afsluiten.

Ik ben betrokken, betrouwbaar en toegewijd.

Ik begeleid met passie, commitment en toewijding. Als je mijn commitment hebt dan heb je aan mij een hele loyale en betrouwe partner met geen 9-17 mentaliteit. Met andere woorden, je kunt voor meer dan 100% op mij rekenen dat wij samen doelen gaan bereiken!