Home / Over ons / Marike van Spanje 

Ons Team

Marike van Spanje

Marike van Spanje

Loopbaancoach

Marike onderzoekt in een veilige omgeving de gedachten en overtuigingen die jou ervan weerhouden voluit je potentieel te leven. Marike is er, ook door eigen ervaring, van overtuigd dat wanneer iemand zijn probleem onder ogen durft te zien de mogelijkheden in het leven vergroot worden. Immers het zijn niet de gebeurtenissen die je geluk bepalen, maar hoe je naar de dingen kijkt.

Na de opleiding post HBO Competentiegericht Coachen, heeft Marike veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als coach, heeft ze in de verslavingszorg gewerkt en heeft ze veel affiniteit met autisme. Ze ontdekte wat een grote rol het onbewuste in mensen speelt en ze is zich hierin gaan specialiseren. Zo kan zij feilloos aanvoelen welke weg bewandeld moet worden in het coachproces, is ze empathisch en motiveert ze mensen tot zelfonderzoek.

Marike begeleid jou in twee fasen naar ander werk. Allereerst door duidelijk te krijgen waar jij van binnen blij van worden (ofwel hun potentieel ligt ) en dat vervolgens om te zetten naar een passende werkplek. Uiteindelijk is het jouw proces, jouw avontuur.

Bijzonderheden

  • Post HBO competentie gericht coachen
  • Verdieping op spectrum autisme
  • Gecertificeerd coach in Emotie eten ( en andere vormen van verslavingsgedrag)
  • Veel ervaring met hoog-sensitiviteit
  • ACT- individueel en teamcoach
  • Verscheidene methodieken vanuit oa; TA, Voice Dialoge , ACT, Mindfull, kernkwadrant