Home / Over ons / Mathilda van der Hijden

Ons Team

Mathilda van der Hijden

Mathilda van der Hijden

Loopbaancoach, Re-integratiecoach, Trainer

Mathilda werkt graag mee aan het vinden en vormgeven van werk en/of levenspad dat mensen inspireert en uitdaagt om te bewandelen. Zij heeft als coach/trainer en re-integratieadviseur inmiddels jarenlange ervaring met het begeleiden, motiveren, trainen en ondersteunen van mensen. Bij thema’s als ontslag, ziekte, reorganisatie, loopbaanvraagstukken, persoonlijke vraagstukken en onbalans in werk of privé heeft zij mensen geholpen weer in hun kracht te komen.

Door je te coachen om in je kracht te komen, balans te krijgen in je dagelijkse leven en lekker in je vel te zitten, weet je welke beslissingen goed voor je zijn. Je bewaakt dan beter je grenzen en je voelt jezelf fit om de stappen te nemen die jij nodig hebt om je doelen te realiseren.

Als coach vind zij het belangrijk om oprecht en zorgvuldig te zijn en in een sfeer van vertrouwen met elkaar te werken. Mathilda is onderzoekend van aard, iemand die met gelijkwaardigheid door middel van goed luisteren, benoemen wat ze ziet, vragen te stellen, je te spiegelen en confronteren samen met lichaamsgericht werk je begeleidt om te komen tot die werk/privé-situatie die bij jou past.

Naast coach methodieken maakt zij ook gebruik van lichaamsgericht werk. Inzicht krijgen over jezelf is mooi, alleen werkelijke verandering die bij jou past kun je echt gaan integreren in je leven als je hem ook gaat voelen hoe die voor je werkt. Haar uitgangspunt is dat je uniek bent, (veer)krachtiger kan zijn en meer kunt dan je zelf denkt.

Bijzonderheden

  • HBO lichaamsgerichte (massage)therapie (studerende)
  • Gecertificeert loopbaancoach
  • Mindfulness trainer
  • Gepassioneerd danser van de 5Ritmes van Gabriëlle Roth
  • Lichaamsgericht werk waaronder Ademhalingstechnieken, EFT en BDR
  • NLP, Voice Dialogue, Systemisch werk, kernkwadranten van Ofman, koersonderzoek van Hoogendijk, ademhalings- en ontspanningstechnieken.
Daar waar je struikelt ligt je grootste schat. (Joseph Campbell)