Home / Over ons / Peter Lulof

Ons Team

Peter Lulof

Peter Lulof

Registercounsellor, Loopbaancoach, Ondernemerscoach

Peter is ervan overtuigd dat iedereen van nature de behoefte heeft om zichzelf te ontwikkelen. Zeker als het moet, bijvoorbeeld als je je baan verliest. Hij vindt het logisch dat er dan stress bij komt kijken en dat je jezelf tegenkomt. De belangrijkste vraag is echter of je er echt voor wilt gaan.

Peter gaat de uitdaging graag met je aan. Hij heeft zichzelf ontwikkeld door studie, training, werk- en levenservaring. Coachen zit bij hem in het bloed en dat brengt hij inmiddels meer dan 20 jaar in de praktijk. Opgeleid als register counsellor, coach (bedrijfsleven) en mental coach (sport) zet hij zijn empathisch vermogen, betrokkenheid, doelgerichtheid, intuïtie, creativiteit en positieve levenshouding volledig voor je in. En zo nodig helpt hij je ook met het versterken van je zelfvertrouwen en je motivatie, in zijn ogen twee belangrijke pijlers onder het behalen van succes.


Via de coaching van Peter leer je jezelf uitstekend kennen en weet je exact wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Je komt er ook achter wat voor jou de juiste doelen zijn en hoe je ze stap voor stap kunt bereiken. Onderweg train je essentiële vaardigheden om je doel te bereiken en leer je ze op elk gewenst moment toe te passen. Al met al helpt zijn aanpak jou om een optimale prestatie te leveren, met name in de vorm van een nieuwe baan.

Bijzonderheden

 • Ruime ervaring als coach
 • Op meerdere gebieden (o.a. loopbaan, stress en persoonlijke ontwikkeling)
 • Speciale aandacht voor versterking zelfvertrouwen en motivatie
 • Op weg naar jouw optimale prestatie door:
  – Het stellen van doelen
  – Persoonskenmerken in kaart brengen
  – Inzicht geven / bewustwording
  – Vaardigheden trainen– Zelfreflectie
 • Breed scala van methodieken en oefeningen
 • Registercounsellor – aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
 • Registertherapeut BGZ –  aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)