Missie en visie

Werkflow

 

Iedereen maakt in zijn werkzame leven een bepaalde flow door. Successen en teleurstellingen horen daarbij. Een loopbaan is nu eenmaal continu in beweging. Maar wat als je je echt niet meer prettig voelt in je werk? Of als je door ontslag, een ongeluk of ziekte je werk niet meer kunt uitvoeren?
Dan heb je iemand nodig die je bij de hand neemt en samen met jou (her-)ontdekt waar jouw carrièrekansen liggen. Die je terugbrengt in je werkflow.

 

Werkflow ondersteunt, coacht, begeleidt en re-integreert mensen met mentale en/of fysieke problemen. Dit doen we met behulp van een multidisciplinair team, vanuit een lichaamsgerichte methode en denkwijze, waarbij de cliënt centraal staat.

 

Missie

Het is onze missie om iedereen die om welke reden dan ook is vastgelopen in zijn werk, terug te brengen in zijn arbeidsflow. Samen met een team specialisten en met uitgekiende trainingen zoeken we naar een zinvolle baan of naar werk dat bij jou past.

 

Samen staan we sterk.

 

Visie

Wat ons drijft om iemand aan (aangepast) werk te willen helpen? Dat is onze overtuiging en ervaring dat er voor iedereen een geschikte baan mogelijk is. Onze visie is dat iedereen gelukkig kan zijn in een baan die zowel mentaal als fysiek bij hem past.