RESULTATEN

Home/ Resultaten

Blik op Werk heeft de afgelopen jaren onderzoek verricht naar de klanttevredenheid van Werkflow. Hieronder vindt u de uitkomsten van deze onderzoeken. Voor het komend jaar wordt dit verzorgt door Panteia.

Klanttevredenheidscijfer

Trajectbegeleiding

Ik heb na afloop van het traject een duidelijk inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten en hoe ik deze kan inzetten.

Niels D.

Traject UWV

Ik heb een uitstekende begeleiding gehad gedurende het gehele integratie-traject. Ik heb een grote betrokkenheid gevoeld.

Rob F.

Traject ZW-Arbo

Ervaringen cliënten

2018 - 2019

Het is voor mij een bijzondere ervaring geweest. Het was niet altijd gemakkelijk maar door de begeleiding en adviezen was het dragelijk. Ze waren altijd bereikbaar voor hulp en ondersteuning. En ik mag altijd contact opnemen als ik ergens mee zit. En dat vind ik de tien waard. Dat ze er nog steeds voor je zijn en blijven.

Veel waardevolle inzichten in mezelf gekregen. Mijn begeleidster heeft veel kennis en kon dit op een goede manier overbrengen. Dit deed ze met respect en empathie. Ik voelde me echt serieus genomen en in mijn waarde gelaten. Bovendien was het zeer plezierig contact en werd ik gemotiveerd om hard aan mezelf te werken.

Ik heb me vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld. Ook toen ik tijdens een aantal gesprekken erg emotioneel werd. Het voelde alsof het zo moest zijn. Nu zie ik het als doorbraak; met gevoel en heldere uitleg heb ik meer inzicht gekregen in mijn kwetsbaarheid en hoe daarmee om te gaan.

Ze behandelen je als mens. Kijken naar je persoonlijke kwaliteiten en van daaruit naar het werk dat bij je past.

De empathische wijze van werken en de tijd en ruimte die er was voor mijn ‘verhaal’.

De opzet van dit begeleidingstraject was om mij Werkfit te maken. Ik heb nu een beter inzicht in mijn aandachtspunten en kwaliteiten. Aan de wisselwerking van Psyche en lichamelijke klachten werd goed aandacht aan besteedt.

Goede persoonlijke en vriendelijke begeleiding en aansluitende professionele traject vorming.

Zeer tevreden over de begeleiding van mijn werk fit traject. Er werd elke keer goed gekeken wat ik op dat specifieke moment nodig had en daar werd goed naar geluisterd. Ik voelde mij erg op mijn gemak en " veilig" om te delen.

Met name de persoon van de coach was zeer motiverend en ondersteunend. Daarnaast juiste tempo, gericht op herstel en verder bouwen, aandacht voor de persoonlijke problematiek.

Professioneel maar wel persoonlijk, begripvol en stimulerend.

Persoonlijke aandacht en het reëel in kaart brengen van mogelijkheden. Daarnaast de flexibiliteit professioneel mee te bewegen met veranderende persoonlijke ontwikkelingen en interesses.

Er was een goede klik, begeleiding boven verwachting. Het is zeer nuttig, ben echt blij dat ik dit aanbevolen kreeg.

2017 - 2018

Goede communicatie, zeer betrokken gesprekken met aandacht voor mijn persoonlijk welbevinden. Vind het bijzonder prettig dat er rekening gehouden wordt met het tempo van mijn persoonlijk herstel en er geen druk wordt opgelegd.

Lief, begripvol, rustig en bovenal bezit de coach enorm veel feitelijke kennis over het menselijke lichaam en haar processen. Zei heeft mij zoveel geleerd.

Het snelle handelen en ondersteunen heeft mij geholpen waar het nodig was. Daardoor ben ik nu sterker in het uiten als ik iets niet prettig vind of niet gehoord word. Daar ben ik op een correcte manier goed bij geholpen. Ik hoop dat de volgende cliënten net zo’n positieve ervaring met haar hebben als ik!

Ik ben echt super tevreden. Werkflow kwam met hele goede ideeën en legde duidelijk uit wat ik wel en niet kon verwachten. Ze hebben me echt het gevoel gegeven dat ik werd gehoord en begrepen.

Er is een goede klik. Ze kijken echt naar wat ik nodig heb. Ze denken mee en zijn flexibel.

Fijne klik, goede communicatie, gevoel gehoord te worden, meedenken over mogelijkheden, ongevraagd opbouwend advies geven, betrouwbaar, sparringpartner, kan met alle vragen terecht, zeer tevreden over verloop traject.

Zeer goede begeleiding door een aardig persoon die volop aandacht voor mij heeft.

Zeer betrokken, begripvol, en hulpvaardig. Goede kennis van zaken.

Omdat ik met veel respect ben behandeld, er altijd ruimte was voor persoonlijke omstandigheden, zoals o.a. ziekte en beperkingen. Er een erg prettige klik was met Maia. En zij een positieve wending weet te geven aan ieder gesprek. Overigens erg fijn om met iemand van een goed intellect niveau te kunnen overleggen en plannen.

Zeer prettig persoonlijk contact. Er werd echt maatwerk geleverd. Ook toen ik vastliep en de hulpverlening van psychische ondersteuning lang op zich liet wachten was Werkflow een contact waar ik echt hulp van heb ondervonden.

Werkflow heeft geregeld dat koppeling met recruiter mogelijk werd om alsnog mogelijkheid verbetering situatie te creëren en onafhankelijk van UWV te worden.

2016 - 2017

Een 10! Persoonlijke aandacht - professioneel - betrokken - directe omgeving werd ook betrokken in mijn proces (zij moesten vragen over mij beantwoorden) - door mij de juiste vragen te stellen kwam ik tot interessante inzichten.

Door een zeer ernstig verziekte werkomgeving bij mijn oude werkgever, kwam ik in een zeer ernstige depressie terecht en zat ik zonder werkgever in de ziektewet. Werkflow leerde mij inzien dat het niet aan mij lag, maar aan de werksituatie. door zijn positieve insteek, zette ik iedere keer stapjes en met zijn ondersteuning heb ik nu een fulltime baan.

Persoonlijk aandacht, behoefte. Voelde mij erg serieus genomen! Ik had niet beter kunnen treffen!!

Ik voelde mij gehoord en gezien door de coach en hij begreep echt wat ik ervaarde en gaf mij duidelijke handvatten om stappen te zetten, wat ook gelukt is.

De coach gaf mij enorm veel houvast in een heel onzekere periode, ik voelde mij minder gefaald en kreeg kracht om verder te gaan.

Goede begeleiding, staat open voor je problemen. De Begeleider onderhoud de contacten goed, is vriendelijk en sociaal.

2015 - 2016

Ik sta op een kruispunt in mijn leven wat veel onzekerheid en stress met zich meebrengt. Werkflow heeft mij enorm geholpen mijn eigenwaarde weer meer te voelen en te zien en vertrouwen te krijgen in mijzelf en de toekomst. Ik voelde mij gezien en gesteund door de coach en kan nu weer stappen zetten. Ik raad deze begeleiding iedereen aan! Een bijzonder mens deze coach!

Ik word deskundig enthousiast en vol overgave geleid naar een nieuwe ofwel bestaande functie waarin ik kan floreren. Ik wordt geremd in m’n valkuilen en geïnspireerd door m’n pluspunten. Een geweldige inspiratie is de coach!

Ik was heel tevreden hoe ik begeleid werd, en ik vond dat ik serieus genomen werd.

Ik vind het goed zo, zeer tevreden, gaf een positieve invloed op mij. Gaf antwoord en raad op mijn vragen en onzekerheden. Ik ben tevreden met Werkflow.

Er is zorgvuldig geïnventariseerd. Er is veel nuttige informatie aangereikt. Er is goed gerespondeerd op mijn hulpvragen. En alles in een hele opgewekte positief stimulerende sfeer. Die “er mocht zijn ” ! Een bijzondere ervaring.

Omdat ik tevreden ben met hoe het gegaan is, zit weer op school met een proefplaatsing en mogelijkheid op een baan als het van 2 kanten bevalt dus mijn doel bereikt!

Was voor mij een duidelijke zet in de goede richting waarbij mijn ogen geopend zijn voor een andere manier van denken, was / ben uitermate tevreden over de dienstverlening. heb het idee dat die ook persoonlijk op mij toegesneden was.

Ik heb heel fijn contact gehad met Kees Kolff en hij heeft mij echt fantastisch geholpen. Heel erg bedankt!

2014 - 2015

De persoonlijke benadering, het luisteren oor, de overdracht van kennis om mij de kracht en het geloof maar ook de kennis te geven hoe ik moet solliciteren, waar ik vacatures vind. hoe ik vacatures moet lezen, hoe ik een goede c.v en brieven maak. Met als resultaat dat ik goed toegerust en met geloof in mezelf blijf zoeken en werken aan het vinden van een baan die bij mij past, maar bovenal in te zien dat ik een werkgever veel te bieden heb. Volgens mij heb ik het maximale gekregen, ontvangen en geleerd met grote aandacht en respect voor de persoon die ik ben.

Ik geef dit cijfer omdat hij mij super goed geholpen heeft en gewoon goed is.

Kees was altijd bereikbaar en hij heeft heel veel respect voor mijn thuis situatie.

Omdat Kees van Werkflow mij super heeft geholpen met een aantal zaken. Hij heeft kennis en is erg aardig. Heb er veel aan gehad.

Je hebt heel veel geduld. Met veel liefde en geduld doorgaan.

Zeer meedenkend en bekwaam. Luisterend oor met goede ideeën voor de toekomst. Op de persoonlijke omstandigheden toegespitst. Zeer prettige manier van werken. Heeft mij erg geholpen.

2013 - 2014

Hele goede begeleiding. De coach is/was bijzonder vriendelijk en deskundig.

Mijn begeleider heeft mij laten zien om in moeilijke situaties het bij mijzelf te houden en daarin onderzoek te doen. Het allerbelangrijkste de meditaties en met name de ademhalingscoping die ik nu dagelijks toepas. Ik ben absoluut sterker geworden door deze training en door de trainer. Wanneer Werkflow uit alleen mijn trainer zou bestaan heb ik geen verbeteringen. Hij was goed zoals hij was.

Ik ben tevreden over alle facetten.

Evaluatie Trajectbegeleiding

Ik heb een uitstekende begeleiding gehad gedurende het gehele integratie-traject. Ik heb een grote betrokkenheid gevoeld. De persoonlijke betrokkenheid heb ik ondervonden als een van de sterkste punten van Kees Kolff. De werksfeer, het wederzijds vertrouwen en de persoonlijke betrokkenheid liet alle flexibiliteit toe, die nodig was, zonder dat Kees Kolff daarbij aan het belang van het leeraspect voorbij ging. Ik was op zoek naar antwoorden en methodes om om te gaan met de consequenties die ik opgelopen heb als gevolg van ziekte en mijn opvoeding. De ruimte maar ook hetgeen ik geleerd heb, heeft me uitstekend geholpen om een oplossing daar voor te vinden.

Rob F.

Traject ZW-Arbo

Tijdens een periode met mijn werk waarin ik te maken had met burn-out klachten, heb ik psychisch ondersteuning gekregen. Voor mij was het belangrijk dat het loopbaantraject hierop aansloot. Door samen met Kees persoonlijke doelen te stellen sloot het voor mij mooi aan. Het was voor mij ook erg belangrijk om binnen de visie van Mindfulness te werken, wat volledig door Kees Kolff werd opgepakt. Ook de flexibiliteit is erg prettig. Als ik voor een sessie andere behoefte/vragen had, werd hierop de sessie aangepast. Door met praktische tools te werken kan ik er later nog op terug vallen en blijft het realistisch. Met name door de sessies mijn tunnelvisie kwijt te raken en nieuwe mogelijkheden te omarmen gaan er nieuwe deuren open. Te kijken naar een baan die bij mij past en niet of ik in de baan pas is een nieuwe visie die zeer prettig is. Op dit moment heb ik dan ook succesvol een herstart kunnen maken bij een nieuwe werkgever wat in goed overleg met de oude werkgever is gegaan. Met nu een meer passende functie krijg ik weer ruimte voor groei en mogelijkheden.

Arlette B.

Loopbaantraject na een periode van burn-out

In November 2015 ben ik via het UWV in aanraking gekomen met Kees Kolff. Vanaf de eerste afspraak voelde het al erg vertrouwd en in de loop van het traject werd dit alleen maar beter. Ik geloof dat dit absoluut te maken heeft met de passie en vakkundigheid van Kees samen met het enthousiasme en de openheid waarmee ik aan dit traject ben begonnen. Ik heb heel snel het gevoel gekregen dat Kees weet met wat voor een persoon hij te maken heeft en daar heel goed op heeft ingespeeld met een persoonlijke aanpak. Ik heb na afloop van het traject een duidelijk inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten en hoe ik deze kan inzetten. Ook heeft Kees mij kennis laten maken met mindfulness. Ik ben hier heel blij mee omdat het me heel veel heeft opgeleverd en er de rest van mijn leven profijt van kan hebben. Ik ben sinds kort weer aan het werk bij een baan waar ik een paar maanden geleden nog niet aan durfde te denken. En ben ik overal een stuk gelukkiger, energieker en zelfverzekerder dan een paar maanden terug. Moeilijke momenten zullen er altijd wel blijven maar die kan ik nu makkelijker accepteren en beter mee omgaan.

Niels D.

Traject UWV

Er was vanaf het eerste moment een open en vertrouwelijke sfeer. De coach was zeer betrokken bij mijn situatie en luisterde heel goed. We zijn begonnen om uit te vinden wat voor werk bij mijn beperkingen passen en waar mijn sterke punten liggen. Tijdens deze sessies werd mijn gezondheid zo slecht dat werken er niet meer in zat. De coach heeft toen gevraagd of ik wel mindfulness wilde leren. Dit zou mij kunnen helpen om alles te verwerken. Ik stond hier wel voor open. We zijn begonnen met meditatie en gewoonte patronen herkennen. Dit was om mij bewust te maken voor de dingen die mij in het heden en verleden hinderen. Hier van heb ik veel geleerd. Ik zag precies waar mijn valkuilen lagen. Door dit inzicht kon ik een ander patroon aanleren. Door dit patroon te doorbreken heb ik veel meer rust in mijn leven gekregen. Ik sta nu op een hele andere manier in het leven. Ik aanvaard nu dat ik chronisch ziek ben en dat het oké is. Daardoor kan ik er ook beter mee omgaan. Door elke dag te mediteren blijf ik de rust houden. Zonder deze begeleiding was ik niet zover geweest als nu. Nu kan ik alles aan, wat de toekomst ook brengt. Het traject heeft mij een hoop innerlijke rust gegeven en gereedschap om in de toekomst tegenslagen te verwe

Wilma T.

Traject ZW-Arbo