RESULTATEN

Home / Over ons / Resultaten

Wij zijn ontzettend trots op de mooie cijfers en terugkoppelingen die we krijgen. Elk jaar laten we onderzoek doen naar de tevredenheid van onze cliënten. Want meten is weten en de ervaringen van onze cliënten. is voor ons erg belangrijk. 

Klanttevredenheidscijfer

Trajectbegeleiding

Ik heb na afloop van het traject een duidelijk inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten en hoe ik deze kan inzetten.

Niels D.

Traject UWV

Ik heb een uitstekende begeleiding gehad gedurende het gehele integratie-traject. Ik heb een grote betrokkenheid gevoeld.

Rob F.

Traject ZW-Arbo

Ervaringen cliënten

2018 - 2019
2017 - 2018
2016 - 2017
2015 - 2016
2014 - 2015
2013 - 2014

Evaluatie Trajectbegeleiding

Ik heb een uitstekende begeleiding gehad gedurende het gehele integratie-traject. Ik heb een grote betrokkenheid gevoeld. De persoonlijke betrokkenheid heb ik ondervonden als een van de sterkste punten van Kees Kolff. De werksfeer, het wederzijds vertrouwen en de persoonlijke betrokkenheid liet alle flexibiliteit toe, die nodig was, zonder dat Kees Kolff daarbij aan het belang van het leeraspect voorbij ging. Ik was op zoek naar antwoorden en methodes om om te gaan met de consequenties die ik opgelopen heb als gevolg van ziekte en mijn opvoeding. De ruimte maar ook hetgeen ik geleerd heb, heeft me uitstekend geholpen om een oplossing daar voor te vinden.

Rob F.

Traject ZW-Arbo

Tijdens een periode met mijn werk waarin ik te maken had met burn-out klachten, heb ik psychisch ondersteuning gekregen. Voor mij was het belangrijk dat het loopbaantraject hierop aansloot. Door samen met Kees persoonlijke doelen te stellen sloot het voor mij mooi aan. Het was voor mij ook erg belangrijk om binnen de visie van Mindfulness te werken, wat volledig door Kees Kolff werd opgepakt. Ook de flexibiliteit is erg prettig. Als ik voor een sessie andere behoefte/vragen had, werd hierop de sessie aangepast. Door met praktische tools te werken kan ik er later nog op terug vallen en blijft het realistisch. Met name door de sessies mijn tunnelvisie kwijt te raken en nieuwe mogelijkheden te omarmen gaan er nieuwe deuren open. Te kijken naar een baan die bij mij past en niet of ik in de baan pas is een nieuwe visie die zeer prettig is. Op dit moment heb ik dan ook succesvol een herstart kunnen maken bij een nieuwe werkgever wat in goed overleg met de oude werkgever is gegaan. Met nu een meer passende functie krijg ik weer ruimte voor groei en mogelijkheden.

Arlette B.

Loopbaantraject na een periode van burn-out

In November 2015 ben ik via het UWV in aanraking gekomen met Kees Kolff. Vanaf de eerste afspraak voelde het al erg vertrouwd en in de loop van het traject werd dit alleen maar beter. Ik geloof dat dit absoluut te maken heeft met de passie en vakkundigheid van Kees samen met het enthousiasme en de openheid waarmee ik aan dit traject ben begonnen. Ik heb heel snel het gevoel gekregen dat Kees weet met wat voor een persoon hij te maken heeft en daar heel goed op heeft ingespeeld met een persoonlijke aanpak. Ik heb na afloop van het traject een duidelijk inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten en hoe ik deze kan inzetten. Ook heeft Kees mij kennis laten maken met mindfulness. Ik ben hier heel blij mee omdat het me heel veel heeft opgeleverd en er de rest van mijn leven profijt van kan hebben. Ik ben sinds kort weer aan het werk bij een baan waar ik een paar maanden geleden nog niet aan durfde te denken. En ben ik overal een stuk gelukkiger, energieker en zelfverzekerder dan een paar maanden terug. Moeilijke momenten zullen er altijd wel blijven maar die kan ik nu makkelijker accepteren en beter mee omgaan.

Niels D.

Traject UWV

Er was vanaf het eerste moment een open en vertrouwelijke sfeer. De coach was zeer betrokken bij mijn situatie en luisterde heel goed. We zijn begonnen om uit te vinden wat voor werk bij mijn beperkingen passen en waar mijn sterke punten liggen. Tijdens deze sessies werd mijn gezondheid zo slecht dat werken er niet meer in zat. De coach heeft toen gevraagd of ik wel mindfulness wilde leren. Dit zou mij kunnen helpen om alles te verwerken. Ik stond hier wel voor open. We zijn begonnen met meditatie en gewoonte patronen herkennen. Dit was om mij bewust te maken voor de dingen die mij in het heden en verleden hinderen. Hier van heb ik veel geleerd. Ik zag precies waar mijn valkuilen lagen. Door dit inzicht kon ik een ander patroon aanleren. Door dit patroon te doorbreken heb ik veel meer rust in mijn leven gekregen. Ik sta nu op een hele andere manier in het leven. Ik aanvaard nu dat ik chronisch ziek ben en dat het oké is. Daardoor kan ik er ook beter mee omgaan. Door elke dag te mediteren blijf ik de rust houden. Zonder deze begeleiding was ik niet zover geweest als nu. Nu kan ik alles aan, wat de toekomst ook brengt. Het traject heeft mij een hoop innerlijke rust gegeven en gereedschap om in de toekomst tegenslagen te verwe

Wilma T.

Traject ZW-Arbo